Ofte Stilte Spørsmål

Er det noe jeg må tenke på før jeg kommer til salongen?

Kom helst uten neglelakk på neglene. Når du booker time via tlf/nettsiden så informer meg om du er: neglebiter, går på sterke medisiner, er gravid, har psoriasis eller noe uvanlig med neglene dine og også om du har vært hos noen andre og har kunstmateriale på neglene.

Kan jeg støpe negler selvom jeg er gravid?

Så klart! Produktene blir lagt oppå neglen og er derfor ikke skadelig om du er gravid. Det eneste er at kroppen kan støte bort materialet pga hormonforandringene i kroppen, dvs. at kunstneglene kan løsne etter kort tid.

Jeg er neglebiter. Kan jeg også få fine negler?

Så klart. Dette er det mange som lurer på. Jeg ville anbefalt å komme innom for en time der vi kan se på neglene og at du evt tar med deg en neglebåndsolje og bruker den en ukes tid. Etter dette setter vi opp ny time og du kan få satt på tipper med lysrosa akryl evt med lakk eller gelish over. Kom til etterfyll etter 3 uker, og fortsett med etterfyll 3-4 ganger til. Etter dette vil du ha en helt ny og fin negl som har vokst ut.

Hvor lang tid tar en behandling?

Alle behandlinger med akryl tar fra 1 time til maks 2 timer. Gjennomsnittlig tar det 1 time og 20 minutter. Gelelakk tar alt fra 30-45 minutter. Dette kommer an på om du skal ha en eller flere farger og evt design.

Er påsetting av negler skadelig?

Påsetting av negler er ikke skadelig som mange tror. Det som skader er om du river av neglen selv istedenfor å få den fjernet på ordentlig vis. Med tanke på filing er det såpass lite som skjer på den naturlige neglen, kun buffing og skånsomme filer blir brukt.

Er det ikke skadelig for neglene med all filingen?

Filingen skjer kun på kunstmaterialet. På en etterfyll files 90% av materialet bort og på et nytt sett er det kun buffer og naturnegl-vennlig fil som blir brukt. Skal alt produktet fjernes så files  90% bort som i en etterfyll og det vil bli brukt samme fjerner (soak off) som når man får fjernet gelelakk.

Hvor ofte bør jeg komme på etterfyll?

Det kan variere alt fra 3-7 uker. Det kommer også an på hvordan du tar vare på dine negler. Har du fått utført akrylnegler med forlenging eller forsterkning så kjøp med deg og ha alltid med deg en neglfil, neglelim og neglbåndsolje. Dette vil hjelpe neglene med å se finere ut når du vokser utover din negl, og du kan file bort og fikse på hvis du ser det løsner eller vokser ut og du kan gå lengre før ditt neste besøk.

Hva får man gjort på sitt neste besøk/etterfyll?

En etterfyll går ut på å file bort 90% av materialet du har på neglen for så å legge på nytt material. Har du fått gelelakk vil denne fjernes og ny legges på naturlig negl. Dette skjer som regel etter 3-4 uker etter første besøk.

Hvordan tar man av Gelelakk?

Jeg bruker en spesialfremstilt fjerner for gelelakk utviklet av Gelish selv. Den inneholder oljer som ikke skal skade eller tørke ut neglen. Denne fjerneren soakes på en bomullspad, legges på neglen og det blir surret folie rundt neglen. Inne i folien vil de blir varmere noe som gjør prosessen raskere.

Hvordan tar jeg vare på neglene mellom besøkene?

Bruk neglbåndsolje to ganger daglig, og vær obs på at du har negler på. De første 24 timene har mye å si på hvordan neglene sitter de neste 3-4 ukene. Unngå sterke vaskemidler og ikke ha hendene for lenge i vann. Grunnen til dette er at akrylen ikke er helt gjennomherdet før 24 timer er gått.

Kan jeg ta bort neglene selv?

Dette anbefales ikke. Om du har en god fil og soak off hjemme så er det såklart ikke noe problem. Men om neglene har begynt å løsne og du vil ha dem av, IKKE RIV. Det er dette som skader neglen.

Kan jeg legge neglelakk over produktet?

Vær så god! Neglelakk sitter utrolig godt, faktisk bedre på akryl enn på den naturlige neglen! Det eneste du skal være obs på er om du skal fjerne neglelakken. Husk da å bruke en neglelakkfjerner uten Aceton.

Kan man legge akryl eller gelelakk over skadede negler?

Ja, det kan man. Så lenge det ikke er åpne sår eller infeksjoner, så kan neglene få kunstmateriale over. I mange tilfeller kan dette også lønne seg. Har du en knekt negl som er vond og har knekt langt ned, kom å få lagt litt akryl på for at den skal få vokst ordenlig ut uten å påføre mer skade.

Kan jeg dusje og vaske opp med neglene?

Det kan du! Men vær obs de første 24 timene. Etter dette kan du vaske opp å dusje som vanlig. Det anbefales ikke å ta lange bad ofte, dette kan være med på å løfte kunstmaterialet fra den naturlige neglen.  Dette gjelder også oppvask. Bruk hansker!

Neglene mine vokser utrolig tregt,om ikke ingenting. Hva gjør jeg?

Kom inn å få akryl eller gelish på neglene dine. Etter 3-4 uker vil du se hvor mye de faktisk vokser! Vær også flink med bruk av neglbåndsolje!

Har du aldersgrense på behandlinger?

På akrylnegler er grensen 16 år, lavere om man har tillatelse fra foreldre.

Er det farlig å puste inn lukten fra akryl?

Nei, lukten fra akryl er ikke farlig å puste inn. Grunnen til at den lukter så sterkt som den gjør er fordi det ikke er tilsatt ingredienser for å skjule lukten. Får man støpt Gelè negler foreksempel, kan det være skadelig å puste inn over lengre tid. Men du som kunde sitter alltid såpass kort tid i salongen at dette ikke har noen påvirkning over hodet, samt at jeg har utstyr som filtrerer bort over 99% av all lukt og støv.

Hva er forskjellen på forsterkning og forlenging?

Forsterkning vil si å støpe kun på din egen negl. Forlenging derimot ligger i ordet – neglen forlenges. Enten ved bruk av tipp eller på form.

Hva menes med forlenget neglseng?

Å forlenge neglsengen vil si å forlenge det rosa på neglen. Den delen av neglen som sitter fast i neglsengen på fingeren. Dette passer godt for de som er neglbitere eller har kort neglseng fra før av.

Er produktene du bruker ordentlige? Eller bestiller du fra ebay?

ALT jeg har og bruker av akryl, gelelakk, spaprodukter og pensler er kjøpt fra strengt godkjente butikker og produsenter som stadig jobber for å utvikle og forbedre sine produkter. Alle produktene mine inneholder ingrediensene EMA – Ethylmetakrylater og ikke MMA – Metylmetakrylater.
Dette er nylig utviklede ingredienser som ikke er skadelige å bruke eller puste inn.

Hvorfor skal jeg gå til deg og ikke andre negleteknikere/negldesignere?

Jeg har gått fagskole for dette og ikke kun et kurs. Jeg har fått grundig gjennomgang av alt produktene mine inneholder, hvordan de skal brukes på best måte. Jeg har et godt øye for hva som ser bra ut for hver enkelt kunde. Jeg gir meg ikke før du er 100% fornøyd!

Hva koster behandlingene?

Priser på behandlingene finner du her.