Ofte Stilte Spørsmål

Er det noe jeg må tenke på før jeg kommer til salongen?

Kom helst uten neglelakk på neglene. Når du booker time via nettsiden så informer meg om du er: neglebiter, går på sterke medisiner, er gravid, har psoriasis i neglene og om du har vært hos noen andre og har kunstmateriale på neglene. Vi fjerner ikke negler lagt i andre salonger – med mindre det er Polygel som er brukt. Dette grunnet allergi.

Kan jeg støpe negler selvom jeg er gravid?
Så klart! Produktene blir lagt oppå neglen og er derfor ikke skadelig om du er gravid. Det eneste er at kroppen kan støte bort materialet pga hormonforandringene i kroppen, dvs. at kunstneglene kan løsne etter kort tid.
Jeg er neglebiter. Kan jeg også få fine negler?

Så klart. Dette er det mange som lurer på. Jeg ville anbefalt å komme innom for en time der vi kan se på neglene og at du tar med deg en neglebåndsolje og bruker den en ukes tid. Etter dette setter vi opp en time så du kan få enten satt på negler eller lagt på forsterkning med gelelakk eller Polygel. Kom til etterfyll etter maks 3 uker, og fortsett med etterfyll 3-4 ganger til. Etter dette vil du ha en helt ny og fin negl som har vokst ut.

Hvor lang tid tar en behandling?

Et nytt sett med negler tar ca 1 time til 1t/15 min. En etterfyll tar det samme og gelelakk mellom 30-45 minutter. Dette kommer an på om du skal ha en eller flere farger, design, lange eller korte, fjerning først osv.

Er påsetting av negler skadelig?
Påsetting av negler er ikke skadelig som mange tror. Det som skader er om du river av neglen selv istedenfor å få den fjernet på ordentlig vis. Med tanke på filing er det såpass lite som skjer på den naturlige neglen, kun buffing og skånsomme filer blir brukt.
Er det ikke skadelig for neglene med all filingen?

Filingen skjer kun på kunstmaterialet. På en etterfyll files farge og litt støp bort og på nytt blir lagt på. Med et nytt sett er det kun buffer og naturnegl-vennlig fil som blir brukt. Skal alt produktet fjernes så files det veldig forsiktig og vi følger med på hvor det ligger igjen kunstmateriale og hvor den naturlige neglen er. Skal man fjerne gelelakk så filer vi kun over fargen, pakker inn neglene med en liten bomullspad med aceton/remover på og legger folie rundt. Deretter kan vi forsiktig skrape vekk gammel farge.

Hvor ofte bør jeg komme på etterfyll?

Det kan variere alt fra 3-6 uker. Det kommer også an på hvordan du tar vare på dine negler. Har du fått utført Polygel med forlenging eller forsterkning så kjøp med deg og ha i nærheten en neglefil og neglebåndsolje. Dette vil hjelpe neglene med å se finere ut når de vokser ut og du kan file over eventuelle hakk eller skavanker og/eller lengde hvis det ønskes. Flittig bruk av neglebåndsolje er ikke bare bra for neglebånd men også for holdbarheten på neglene. 

Hva får man gjort på sitt neste besøk/etterfyll?
En etterfyll går ut på å file bort 90% av materialet du har på neglen for så å legge på nytt material. Har du fått gelelakk vil denne fjernes og ny legges på naturlig negl. Dette skjer som regel etter 3-4 uker etter første besøk.
Hvordan tar man av Gelelakk?

Jeg bruker en spesialfremstilt fjerner for gelelakk utviklet av Gelish selv og/eller aceton. Fjerneren fra Gelish inneholder oljer som ikke skal skade eller tørke ut neglen. Fjerner soakes på en bomullspad, legges på neglen og det blir surret folie rundt neglen. Inne i folien vil de blir varmere noe som gjør prosessen raskere. Deretter kan man forsiktig skrape vekk fargen og buffe over for å jevne ut.

Hvordan tar jeg vare på neglene mellom besøkene?

Bruk neglebåndsolje helst to ganger daglig, og vær obs på at du har negler på. Unngå sterke vaskemidler som konsentrert klor, mest grunnet at det kan forekomme misfarging. 

Kan jeg ta bort neglene selv?

Så lenge neglene ikke rives av så kan man få til å fjerne de hjemme. Polygel kan ikke soakes av, den må files av. Det som er viktig er å følge med på er at man ikke filer for mye på sine egne negler. La det heller ligge igjen et tynt lag. Gelelakk kan fjernes som nevnt over. 

Kan jeg legge neglelakk over produktet?
Vær så god! Neglelakk sitter utrolig godt, faktisk bedre på akryl enn på den naturlige neglen! Det eneste du skal være obs på er om du skal fjerne neglelakken. Husk da å bruke en neglelakkfjerner uten Aceton.
Kan man legge akryl eller gelelakk over skadede negler?

Ja, det kan man. Så lenge det ikke er åpne sår eller infeksjoner, så kan neglene få kunstmateriale over. I mange tilfeller kan dette også lønne seg. Har du en knekt negl som er vond og har knekt langt ned, kom å få lagt litt Polygel for at den skal bli beskyttet og få vokst ordentlig ut uten å påføre mer skade.

Kan jeg dusje og vaske opp med neglene?

Det kan du! Men grunnet at det kan komme misfarging så anbefaler vi hansker hvis man skal ha neglene i konsentrert klor/salmiakk vann.

Neglene mine vokser utrolig tregt,om ikke ingenting. Hva gjør jeg?

Kom inn å få Polygel eller gelelakk på neglene dine. Etter 3-4 uker vil du se hvor mye de faktisk vokser! Vær også flink med bruk av neglbåndsolje!

Har du aldersgrense på behandlinger?
På akrylnegler er grensen 16 år, lavere om man har tillatelse fra foreldre.
Hva er forskjellen på forsterkning og forlenging?

Forsterkning vil si å støpe kun på din egen negl. Forlenging derimot ligger i ordet – neglen forlenges. Til forlenging bruker vi sjablong/form.

Å forlenge neglsengen vil si å forlenge det rosa på neglen. Den delen av neglen som sitter fast i neglsengen på fingeren. Dette passer godt for de som er neglbitere eller har kort neglseng fra før av.
Er produktene du bruker ordentlige? Eller bestiller du fra ebay?
ALT jeg har og bruker av akryl, gelelakk, spaprodukter og pensler er kjøpt fra strengt godkjente butikker og produsenter som stadig jobber for å utvikle og forbedre sine produkter. Alle produktene mine inneholder ingrediensene EMA – Ethylmetakrylater og ikke MMA – Metylmetakrylater.
Dette er nylig utviklede ingredienser som ikke er skadelige å bruke eller puste inn.
Hvorfor skal jeg gå til deg og ikke andre negleteknikere/negldesignere?

Jeg har gått fagskole for dette og ikke kun et helgekurs eller ukeskurs. Jeg har fått grundig gjennomgang av alt produktene mine inneholder og hvordan de skal brukes på best måte. Jeg har nå 5 års erfaring og vet mye om diverse neglesykdommer, måter man kan gjøre neglene sterkere og bedre på og jeg har et godt øye for hva som ser bra ut for hver enkelt kunde. Jeg gir meg ikke før du er 100% fornøyd for da er jeg også fornøyd.

Hva koster behandlingene?
Priser på behandlingene finner du her.